راه اندازی فست فود
خدمات گروه IRANHFC
راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود
خدمات مشاوره راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود و غذا، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی از تجهیزات و تأمین مواد اولیه، طراحی دکوراسیون فست فود، طراحی منوی غذای فست فود و ارزش غذایی آنها، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای معروف و … از جمله خدمات گروه ایران اچ اف سی در صنعت فست فود و رستوران میباشد.
مقدمات راه اندازی فست فود
تهیه طرح راه اندازی فست فود
- تهیه طرح تجاری (Business Plan) فست فود بر اساس مدل Canvas.
- تهیه استراتژی و طرح راه اندازی فست فود (بیزینس پلن) بر اساس SWOT.
- نقد، بررسی ویژگیهای رقابتی و مانیتورینگ فست فودهای رقیب.
- برآورد هزینه خرید تجهیزات آشپزخانه فست فود براساس نیاز و بودجه.
- مشاوره در انتخاب مکان و نام فست فود که امکان ثبت داشته باشد.
- تهیه گانت چارت زمان، سرمایه، هزینه، سود، گردش مالی و … فست فود.
طراحی دکوراسیون فست فود
طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود
- تهیه نقشه مهندسی فست فود (پلان محموعه).
- طراحی نمای سه بعدی فست فود (۳D MAX).
- طراحی تابلوهای بیرونی و داخلی فست فود.
- استفاده از المانهای خاص در گرافیک و نورپردازی.
- ارائه نقشههای اجرایی دکوراسیون فست فود.
- ساخت و فروش متریال اجرایی فست فود.
- نظارت بر اجرای دکوراسیون داخلی فست فود.
- اجرای کامل دکوراسیون داخلی فست فود.
تجهیز آشپزخانه فست فود
فروش و راه اندازی تجهیزات فست فود
- تهیه نقشه جانمایی تجهیزات آشپزخانه فست فود با نرم افزار AUTO CAD.
- تهیه لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود بر اساس سرمایه و نیاز کارفرما.
- تهیه نقشه گردش کار پرسنل فست فود و آموزش بهره برداری از تجهیزات.
- ارائه نقشه تاسیسات شامل خطوط آب، گاز، شبکه، برق و …
- واردات مستقیم، ساخت و تولید تجهیزات آشپزخانه فست فود.
- فروش، نصب، آموزش بهره برداری و پشتیبانی از تجهیزات فست فود.
منوی غذای فست فود
طراحی منو و آموزش رسپی فست فود
- تهیه لیست غذاهای قابل ارائه با توجه به تجهیزات و فضای موجود.
- آموزش دستور غذای مشخص شده در منوی غذای فست فود.
- تنظیم رسپی و تعیین گرماژ مواد اولیه غذاهای منوی فست فود.
- تعیین برند مواد و معرفی بهترین تامین کننده مواد اولیه فست فود.
- برآورد قیمت تمام شده هر یک از غذاهای موجود در منوی فست فود.
- آموزش و ارائه رسپی برگرها، انواع ساندویچ، سسها، سوخاری و …
آموزش پرسنل فست فود
تامین و آموزش پرسنل فست فود
- آموزش اصول نگهداری مواد اولیه به پرسنل فست فود.
- آموزش آماده سازی غذاهای منو فست فود (تئوری و عملی).
- آموزش مرینیت و طبخ رسپی های فست فودی (تئوری و عملی).
- آموزش نحوه درسینگ غذاهای منوی فست فود (تئوری و عملی).
- آموزش پرسنل فست فود جهت کنترل کیفیت غذا (تئوری و عملی).
- آموزش بهداشت مواد غذایی و بهداشت فردی پرسنل فست فود.
- آموزش کار با تجهیزات آشپزخانه فست فود، سرویس و نگهداری آنها.
تبلیغات و بازاریابی فست فود
برندینگ، بازاریابی و تبلیغات فست فود
- جمع آوری دادههای آماری داخلی و خارج فست فود.
- بررسی و تعیین وضعیت موجود فست فود.
- مشاوره، هدف گذاری و برنامه ریزی بازاریابی فست فود.
- استخدام نیرو و آموزش پرسنل فروش فست فود.
- اجرای طرحهای تبلیغاتی برنامه ریزی شده فست فود.
- بررسی، آنالیز و پیش برد برنامه فروش فست فود.
- مشاوره جهت انتخاب و ثبت علامت تجاری فست فود.
- معرفی کانالهای ارتباطی جهت فروش برند فست فود.
- معرفی استانداردهای یکپارچه سازی سازمانی فست فود.
- شخصیت پردازی و شخصیت سازی برند فست فود.
مشاوره راه اندازی فست فود
خدمات مشاوره راه اندازی فست فود
- مشاوره انتخاب نرم افزار فروش و حسابداری فست فود.
- مشاوره طراحی لباس فرم پرسنل فست فود و یکپارچه سازی.
- مشاوره، بررسی و راه اندازی بخش دلیوری فست فود.
- مشاوره بسته بندی غذاهای فست فود برای ارسال به مشتری.
- مشاوره طراحی، گرافیک و چاپ اقلام مورد نیاز فست فود.
- ارائه بانک اطلاعاتی تامین کنندگان مواد اولیه فست فود.
- مشاوره گزینش پرسنل فست فود، تعیین حقوق و شرح وظایف.
- مشاوره برای قیمت گذاری غذاهای فست فود.
- تهیه لیست هزینههای فست فود و تعیین نقطه سر به سر.
پشتیبانی فست فود
ارائه خدمات پشتیبانی از فست فودها
- ارائه مشاوره و پشتیبانی تلفنی به فست فودهای طرف قرارداد.
- معرفی تامین کنندگان و تامین مواد اولیه فست فودهای طرف قراداد.
- تامین مواد اولیه کمیاب یا نایاب برای فست فودهای طرف قرارد.
- معرفی نیروهای آموزش دیده فست فود، استخدام و آموزش پرسنل.
- ارائه خدمات فنی مهندسی مورد نیاز به فست فودهای طرف قرارداد.
نظرات
ارسال یک نظر