دوره فست فود در تهران
آموزش فست فود
کلاس آموزش فست فود شامل رسپی (دستور غذای) فست فودی، نگهداری و آمادهسازی مواد اولیه، استفاده از تجهیزات آشپزخانه فست فود در پخت غذا و نحوه سرو غذاهای منوی فست فود در محیط شبیهسازی شده.
آموزش فست فود حرفهای
کلاس آموزش دستور غذای (رسپی) فست فود، آمادهسازی و نگهداری مواد اولیه فست فود، استفاده از تجهیزات حرفهای آشپزخانه فست فود و نحوه تزیین و سرو غذاهای منوی فست فود در محیطی کاملاً شبیهسازی شده.
37
انواع پیتزا و خمیر پیتزا
آموزش تهیه حدود 40 نوع پیتزا و خمیر پیتزا
43
انواع ساندویچ و برگر
آموزش پخت بیش از 40 نوع ساندویچ و برگر
28
انواع سوخاری و کنتاکی
آموزش رسپی حدود 30 نوع سوخاری و کنتاکی
42
انواع پاستا و اسپاگتی
آموزش رسپی بیش از 40 نوع اسپاگتی و پاستا
کلاس آموزش فست فود
کارگاه آموزش نحوه آمادهسازی و طرز پخت انواع پیتزا، برگر، ساندویچ، سوخاری، کنتاکی، پاستا، اسپاگتی، سالاد و پیشغذای فست فودی با تجهیزات پیشرفته فست فود.
آموزش پیتزا و خمیر پیتزا
آموزش دستور پخت انواع پیتزاهای آمریکایی و ایتالیایی و خمیر پیتزا اعم از مارگاریتا، پیتزا مخصوص، پیتزا مخلوط، پپرونی، پیتزا استیک، پیتزا گوشت و قارچ، پیتزا مرغ، پیتزا دیترویت، پیتزا خاچاپوری، پیتزای کباب، پیتزا نیو هاون، بورک، پیتزای سرخشده، پیتزای شیکاگو، پیتزای نیویورکی، پیتزای سیسیلی، پیتزای یونانی، پیتزای کالیفرنیا، پیتزای ایرانی و ... با استفاده از فر مخصوص، تنور و سایر تجهیزات پخت پیتزا در فست فود. درباره پیتزا - پیتزا چیست؟
آموزش فست فود - پیتزا و خمیر پیتزا
آموزش برگر و ساندویچ
آموزش تهیه انواع برگر و ساندویچ با نان مخصوص اعم از همبرگر، چیز برگر، چیکن برگر، اسموکی برگر، چیکن باربیکیو، چیمی چوری برگر، کسادیای مرغ و پنیر، همبرگر گوشت، برگر ترکی، برگر مرغ، برگر سویا، برگر بوقلمون، برگر سبزیجات، ساندویچ مرغ، ساندویچ پیتزا، ساندویچ سبزیجات، ساندویچ استیک، ساندویچ گوشت، ساندویچ خرچنگ، ساندویچ کوبان، ساندویچ مالورکا در محیط شبیهسازی شده فست فود. درباره ساندویچ و برگر چه میدانید؟
آموزش فست فود - برگر و ساندویچ
آموزش پاستا و اسپاگتی
آموزش پخت پاستا و اسپاگتی مانند پاستای کالنولی، پاستای صدفی، پاستا دیتالینی، پاستا فتوچینی، لازانیا، ماکارونی، مانیکوتی، پاستا اورچیتی، پاستا پاپاردله، پاستا پاستینا، پاستا پنه، پاستا روتله، پاستا روتینی، پاستا تالیاتله، پاستا زیتی، پاستا فوزیلی، اسپاگتی، فتوچینی، پاستا آلفردو، پاستا بلونز، پاستای میگو، پاستا با سس پستو، پاستا ریگاتونی، پاستا آرتزو، پاستا راگو، پاستا کاربونارا و سس مخصوص.تفاوت انواع پاستا و ماکارونی چیست؟
آموزش فست فود - پاستا و اسپاگتی
آموزش سوخاری و کنتاکی
آموزش حرفهای نحوه تهیه بهترین آرد سوخاری و پخت انواع سوخاری و کنتاکی با استفاده از هنی پنی و تجهیزات حرفهای آشپزخانه فست فود مانند کتف و بال سوخاری، مرغ اسپایسی، فیله مرغ استریپس، قارچ سوخاری، پاچینی، مرغ کنتاکی به روش KFC، چیپس و ماهی، پیاز سوخاری، میگو سوخاری، ماهی سوخاری، بلدرچین و بوقلمون سوخاری، شنیسل مرغ، سیب زمینی سوخاری، چیکن استریپس و ... اطلاعات بیشتر درباره انواع سوخاری
آموزش فست فود - سوخاری
آموزش صفر تا صد فست فود
آموزش فست فود از ابتدا تا انتها. از انتخاب و تهیه مواد اولیه، آمادهسازی و نگهداری، رسپی و دستور پخت غذا تا چیدمان و نحوه سرو غذا یا بستهبندی و دلیوری در فست فود.
مراحل تهیه غذا در فست فود
آموزش تهیه و نگهداری از مواد اولیه فست فود، آمادهسازی غذا، آموزش رسپی و دستور غذای فست فودی، آداب سرور غذا و شستشو و نگهداری از تجهیزات و ماشینآلات آشپزخانه فست فود بهصورت حرفهای و عملی.
1
آموزش تهیه مواد اولیه فست فود:
آموزش نحوه انتخاب و تهیه مواد اولیه تازه و مرغوب برای فست فود با توجه به منوی غذای فست فود و قیمت آن. معرفی لینکها و کانالهای تهیه مواد اولیه ارزان و باکیفیت فست فود.
2
آموزش نگهداری مواد اولیه:
آموزش شیوه صحیح نگهداری مواد اولیه و استفاده از تجهیزات نگهدارنده برای نگهداری مواد اولیه فست فود بهصورت تازه و با حفظ ارزش غذایی آنها در طولانیترین مدت ممکن.
3
نحوه آماده سازی غذا در فست فود:
آموزش نحوه آمادهسازی مواد اولیه موردنیاز فست فود با استفاده از تجهیزات حرفهای و با توجه به منوی غذا، جهت سرعت بخشیدن و افزایش سهولت در مراحل پخت غذا در فست فود.
4
رسپی و دستور غذای فست فودی:
ارائه رسپی و آموزش دستور غذای انواع غذاهای منوی فست فود اعم از پیتزا، ساندویچ، برگر، سوخاری، کنتاکی، پاستا، اسپاگتی و ... با استفاده از تجهیزات پخت غذا در آشپزخانه فست فود.
5
آموزش نگهداری غذا در فست فود:
آموزش نگهداری غذای فست فودی و کار با تجهیزات سرد و گرم نگهدارنده غذا، نحوه استفاده از انواع دیسپلی سرد و گرم، کار با دستگاههای وکیوم، بستهبندی غذا، دلیوری و ...
6
آموزش آداب سرو غذا در فست فود:
آموزش پرسیون و نحوه سرو غذا بهصورت حرفهای در فست فود، نکات مهم در خصوص نحوه تزیین، مقدار مناسب غذا، خدمات و چیدمان میز غذا، انواع سبکهای پذیرایی و ...
7
آموزش شستشو و نگهداری از تجهیزات:
آموزش نحوه صحیح شستشو در فست فود و نحوه صحیح بهکارگیری و نگهداری از دستگاهها، ماشینآلات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی در فست فود بهصورت عملی.
کلاس آموزش فست فود در تهران
آموزش انتخاب و تهیه مواد اولیه فست فود، آماده سازی و نگهداری مواد اولیه، ارائه رسپی و دستور پخت غذا، چیدمان میز و نحوه سرو غذا و بسته بندی و دلیوری آن در فست فود.
آموزش پیتزا و خمیر پیتزا
0 ريال
کلاس آموزش پخت انواع پیتزا و خمیر پیتزا بهصورت فشرده و حرفهای در محیط شبیهسازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.
آموزش سوخاری و کنتاکی
0 ريال
کلاس آموزش تهیه پودر سوخاری و پخت انواع سوخاری و کنتاکی بهصورت فشرده و حرفهای و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.
آموزش ساندویچ و برگر
0 ريال
کلاس آموزش رسپی انواع ساندویچ و برگر بهصورت فشرده و حرفهای در محیط شبیهسازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.
آموزش پاستا و اسپاگتی
0 ريال
کلاس آموزش پخت پاستا و اسپاگتی بهصورت فشرده و حرفهای در محیط شبیهسازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.
آموزش راه اندازی فست فود
0 ريال
کلاس آموزش راهاندازی فست فود از صفر تا صد تهیه طرح راه اندازی فست فود، خرید تجهیزات فست فود، طراحی منو و آموزش رسپی، آموزش پرسنل فست فود و ...
آموزش سالاد و پیش غذا
0 ريال
کلاس آموزش تهیه انواع سالاد و پیشغذا بهصورت فشرده و حرفهای در محیطی شبیهسازی شده به فست فود و با استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود.
چرا آموزش فست فود توسط IRANHFC؟
آموزش فست فود با تجهیزات مدرن آشپزخانه فست فود زیر نظر اساتید و سرآشپزان مجرب و حرفهای.
.A
اساتید مجرب
آموزش فست فود زیر نظر اساتید مجرب و سرآشپزان حرفهای کشور.
.B
تجهیزات پیشرفته
آموزش در محیطی شبیهسازی شده و تجهیزات حرفهای فست فود.
.C
فعال و اینتراکتیو
استفاده از تجهیزات فست فود و انجام کلیه مراحل توسط کارآموزان.
.D
ظرفیت محدود
کلاسها در ظرفیت محدود برگزار میشود تا کارآموزان فرصت کافی داشته باشند.
دوره آموزش فست فود
دوره آموزش حرفهای فست فود در تهران برگزار میشود. جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
عنوان دوره | مدت دوره | ظرفیت کلاس | نام اساتید | تاریخ برگزاری | هزینه کلاس |
---|---|---|---|---|---|
دوره آموزش انواع پیتزا و خمیر پیتزا | 6 ساعت | 8 نفر | سرآشپز عباس حسینی | تماس بگیرید | تماس بگیرید |
دوره آموزش انواع ساندویچ و برگر | 6 ساعت | 8 نفر | سرآشپز عباس حسینی | تماس بگیرید | تماس بگیرید |
دوره آموزش انواع سوخاری و کنتاکی | 6 ساعت | 8 نفر | سرآشپز عباس حسینی | تماس بگیرید | تماس بگیرید |
دوره آموزش انواع پاستا و اسپاگتی | 6 ساعت | 8 نفر | سرآشپز عباس حسینی | تماس بگیرید | تماس بگیرید |
دوره آموزش انواع سالاد و پیش غذا | 6 ساعت | 8 نفر | سرآشپز عباس حسینی | تماس بگیرید | تماس بگیرید |
دوره آموزش راه اندازی فست فود | متفاوت | 4 نفر | گروه IRANHFC | تماس بگیرید | تماس بگیرید |
سرآشپز عباس حسینی
مدیر و موسس گروه IRANHFC، سرآشپز و مدرس فست فود، مشاور و مجری راه اندازی فست فود
بیوگرافی عباس حسینی
مهندس عباس حسینی پس از سالها فعالیت مستمر در صنعت فست فود، رستوران و کافی شاپ، در سال ۱۳۸۶ گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود (IRANHFC) را تأسیس کرد.
- لیسانس صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی.
- کارشناس ارشد مدیریت اجرایی از سازمان مدیریت صنعتی.
- مدارک دورههای حرفهای و بینالمللی زیر نظر اساتید به نام دنیا.
- طراح رسپی و مدیر پروژههای فود کورت.
تماس با آموزشگاه
آدرس آموزشگاه
تهران خیابان شریعتی بالاتر از سیدخندان خیابان خواجه عبدالله انصاری خیابان ابوذر غفاری شمالی پلاک ۵۰.
نظرات
ارسال یک نظر