فروش تجهیزات، مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود
گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی
گروه تخصصی فروش تجهیزات و راه اندازی فست فود حسینی (IRANHFC) توسط مهندس عباس حسینی در سال ۱۳۸۶ پایه گذاری شد. این گروه با هدف ارائه خدمات در حوزه تجهیز و راه اندازی فست فود پا به عرصه صنعت غذا گذاشت. در ابتدا خدمات در قالب مشاوره و آموزش راه اندازی و مدیریت مجموعهها به مشتریان ارائه میشد. گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی، متخصص در راه اندازی فست فود، فروش تجهیزات آشپزخانه، تامین مواد اولیه و پشتیبانی از فست فودها، در ارائه خدمات حرفهای در صنعت غذا و فست فود پیشرو است و هرآنچه جهت راه اندازی یک فست فود حرفهای لازم باشد، انجام میشود.
راه اندازی فست فود و فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود
مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی و تأمین مواد اولیه فست فود، طراحی دکوراسیون داخلی فست فود، طراحی منوی غذای فست فود و تعیین ارزش غذایی، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای زنجیره ای معروف، از جمله خدمات IRANHFC است.
مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود
گروه تخصصی راه اندازی فست فود حسینی، با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و سالها تجربه متمادی در این حرفه و همچنین اجرای پروژههای موفق در سراسر کشور، پروژههای راه اندازی فست فود را از صفر تا صد اجرا میکند.
فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود
از نکات مهم در راه اندازی فست فود، خرید تجهیزات آشپزخانه فست فود است که از ابعاد مختلفی دارای اهمیت میباشد، تجهیزات فست فود باید مناسب با نیاز شما باشد و توانایی پاسخگویی در اوج فروش را داشته باشد در عین حال نیز، هزینه آن توجیح اقتصادی داشته باشد.
طراحی دکوراسیون داخلی فست فود
دکوراسیون فست فود در جذب مشتری بسیار موثر است. دکوراسیون فست فود به دو بخش طراحی و اجرا تقسیم میشود. علاوه براین فست فود به دو بخش آشپزخانه فست فود و سالن تقسیم میشود البته برخی فست فودها دارای محیط خارجی برای نشستن یا روف گاردن هستند.
مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود
گروه تخصصی راه اندازی فست فود (IRANHFC) با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژههای موفق در سراسر کشور، A تا Z پروژههای راه اندازی فست فود را اجرا مینماید. IRANHFC با راه اندازی فست فودهایی با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر میاندیشد.
راه اندازی فست فود به فرآیند مطالعاتی و اجرایی فست فود از ابتدا تا انتها اطلاق میشود. یکپارچگی از اهمیت بسزایی برخوردار است. فرآیند راه اندازی فست فود باید از استاندارد و قوانین خاص پیروی کند. با تغییر ذائقه و شیوه زندگی مردم، فست فود، نه فقط در تهران و کلان شهرها بلکه در شهرستانهای کوچک نیز به یکی از مشاغل پر درآمد تبدیل شده است. فست فود، کسب و کاری مدرن است که با شیوههای سنتی نمیتوان آنرا مدیریت کرد.
- تعیین استراتژی و نقشه راه فست فود.
- تامین مالی پروژه راه اندازی فست فود.
- انتخاب مکان مناسب برای فست فود.
- طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود.
- فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود.
- طراحی و آموزش منو غذای فست فود.
- استخدام آموزش پرسنل فست فود.
- راه اندازی و اجرای افتتاحیه فست فود.
- پشتیبانی و تامین مواد اولیه فست فود.
فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود
از آیتمهای کلیدی در راه اندازی فست فود، که اهمیت زیادی دارد انتخاب و خرید تجهیزات فست فود است. تجهیزات فست فود باید مناسب با نیاز بوده و توانایی پاسخگویی در اوج فروش را داشته باشد، در عین حال نیز هزینه آن توجیح اقتصادی داشته باشد.
تجهیزات فست فود به دو بخش تقسیم میشود. تجهیزات آماده سازی غذا که در انواع خط تولید مشترک است و با افزایش خط تولید، هزینه تجهیزات فست فود با شیب ملایمی افزایش میابد و تجهیزات آشپزخانه فست فود که براساس خط تولید تقسیم میشوند و شامل:
- خط تولید برگر و ساندویچ.
- خط تولید مرغ سوخاری.
- خط تولید انواع پیتزا.
- خط تولید کامل فست فود.
واردات مستقیم و تولید تجهیزات حرفه ای آشپزخانه های صنعتی و فست فود.
- تجهیزات برودتی آشپزخانه فست فود.
- تجهیزات سلف سرویس فست فودها.
- تجهیزات پخت غذا مخصوص فست فودها.
- تجهیزات شستشو در آشپزخانه صنعتی.
- تجهیزات آماده سازی غذا در فست فود.
- سایر تجهیزات آشپزخانه های صنعتی.
داشتن تجهیزات مدرن آشپزخانه سبب افزایش کیفیت، سرعت و بهداشت میشود و از طرفی هم کاهش ضایعات و پرسنل را به همراه دارد. IRANHFC با واردات مستقیم تجهیزات آشپزخانه و به دلیل اشراف کامل در تعمیر و نگهداری ماشین آلات و نیز سرویس دهی مناسب، بهترین برند تولید کننده، فروشنده و ارائه کننده خدمات پس از فروش تجهیزات فست فود در کشور است.
طراحی دکوراسیون داخلی فست فود
دکوراسیون فست فود در جذب مشتری بسیار موثر است. دکوراسیون به دو بخش طراحی دکوراسیون و اجرای دکوراسیون تقسیم میشود همچنین دکوراسیون فست فود به دو بخش آشپزخانه فست فود و سالن فست فود تقسیم میشود البته برخی از فست فودها دارای محیط خارجی برای نشستن یا روف گاردن نیز هستند.
افراد پس از گذراندن دغدغههای روزانه خواهان محیطی آرام و فرح بخش هستند و دکوراسیون نقش تاثیرگذاری دارد. موفقیت فست فودهایی که از طراحی داخلی قویتری نسبت به رقبا برخوردارند گواه این ادعاست. رسیدن به طرح ایده آل ممکن است هزینه آزمون و خطا بالایی داشته باشد. فست فودهایی که از مکان استیجاری استفاده میکنند، تمایلی به هزینه کردن در این حوزه ندارند، به همین دلیل پیشنهاد میشود از طرحهایی براساس گرافیک و نورپردازی استفاده کنند.
- تهیه نقشه تاسیسات فست فود و اجرای آن.
- طراحی نقشه سه بعدی (۳D) فست فود.
- اجرای دکوراسیون داخلی فست فود.
- طراحی، تهیه و ساخت مبلمان فست فود.
- طراحی و اجرای تابلوی بیرونی فست فود.
- طراحی و تهیه منو برد فست فود.
اهمیت طراحی دکوراسیون در موفقیت فست فود امری ثابت شده است. به دلیل تفاوت ماهیت طراحی دکوراسیون داخلی فست فود نسبت به آپارتمان و سایر موقعیتهای تجاری بهتر است طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود به شرکتهای متخصص در این زمینه واگذار شود.
گروه IRANHFC با سالهای تجربه و کارنامه درخشان با پروژههای موفق در راه اندازی فست فود، متخصص در ارائه خدمات حرفهای راه اندازی فست فود و فروش تجهیزات آشپزخانه است. دایره خدمات گروه در راه اندازی فست فودهای جدید و پشتیبانی از فست فودهای موجود گسترده است و صفر تا صد پروژههای راه اندازی و پشتیبانی را به عهده میگیرد.
- مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود - گروه تخصصی راه اندازی فست فود حسینی IRANHFC با راه اندازی فست فودها و ارائه خدمات پشتیبانی با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر میاندیشد.
- فروش تجهیزات آشپزخانه فست فود - IRANHFC بزرگترین برند تولید کننده و وارد کننده تجهیزات آشپزخانه فست فود در ایران است که خدمات پشتیبانی، نصب و آموزش بهره برداری را به عهده میگیرد.
- طراحی دکوراسیون داخلی فست فود - ایران اچ اف سی با سالها تجربه و به پشتوانه تیم حرفه ای، پروژه های طراحی دکوراسیون داخلی فست فود را از نقشه کشی تا تهیه، طراحی و ساخت المانها به عهده میگیرد.
مهندس عباس حسینی - موسس و مدیر ارشد IRANHFC
مهندس عباس حسینی پس از دوازده سال فعالیت مستمر در صنعت فست فود، رستوران و کافی شاپ، در سال ۱۳۸۶ گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود (IRANHFC) را تاسیس کرد.
- لیسانس صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی.
- کارشناس ارشد مدیریت اجرایی از سازمان مدیریت صنعتی.
- مدارک دورههای حرفهای و بین المللی زیر نظر اساتید به نام دنیا.
- طراح رسپی و مدیر پروژههای فود کورت.
نظرات
ارسال یک نظر